(VIDEO 18+) Matijas je u seksualnoj vezi sa šumom, snimao seks sa cvećem, drvećem i kamenjem…

(VIDEO 18+) Matijas je u seksualnoj vezi sa šumom, snimao seks sa cvećem, drvećem i kamenjem…

Liberalna utopija Švedska ponovo je uspela da šokira svet, jer se u toj zemlji pojavila nova vrsta seksualnosti.

Mladić po imenu Matijas (26) koji živi u članici EU Švedskoj, samovoljno se odlučio na beskućnički život u prirodi, koju neizmerno voli. To je ujedno i prava „ljubavna veza“ koja je prikazana na televizijskoj emisiji „Outsiders“, gde se vidi kako Mathias ima „polni odnos“ sa – šumom.

„Lepo je da možete dobiti erekciju gledajući prekrasan cvet,“ tvrdi Mathias.

Emisija „Outsiders“ emtuje se na programu švedske televizije Kanal 5, a ove nedelje Matijas je bio njihova središnja ličnost, budući da ovim načinom života živi punih sedam godina, piše švedski list Expressen.

Matijas je posebna ličnost, pa je tako proputovao 35 zemalja stopirajući.

„Odrastao sam u Örnsköldsviku. Sigurno detinjstvo sa mnogo prijatelja. Bio sam vrlo energičan, istraživački usmeren. Kada sam navršio 19, shvatio sam da ljudi ne biraju svoje jabuke, već one padaju na tlo. Stoga sam se zapitao mogu li ja brati jabuke. Shvatio sam da postoji mnogo toga što ne trebate kupiti,“ rekao je Mathias.

Matijas hranu pronalazi kopajući po kontejnerima i pitajući stanovnike gradova treba li im pomoć u zamenu za hranu. Spava na otvorenom i postaje seksualno uzbuđen kada je okružen prirodom – u jednom trenutku tokom snimanja emisije, Matijas je imao seksualni odnos sa šumom.

„Volim da budem u prirodi. Ponekad sam izrazito uzbuđen. Lepo je kad možete dobiti erekciju od prelepog cveta. Bog je stvorio seksualni svet, svet koji je obliven zadovoljstvom i ljubavlju. Čoveka uzbuđuje stvaranje. Mene uzbuđuje,“ kaže Mathias.

Izvor: Dnevna Gazeta/ Expressen/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite