RAT PROTIV PORODICE: Organizatora porodične šetnje uhapsilo 30 policajaca i to noću! Diskriminaciju hrišćana organizuje vlast?!

RAT PROTIV PORODICE: Organizatora porodične šetnje uhapsilo 30 policajaca i to noću! Diskriminaciju hrišćana organizuje vlast?!

Organizatori porodične štenje koji sa protivi LGBT političkim pokretima i zastupa vrednosti braka između muškarca i žene, optužili su vlast Aleksandra Vučića i Ane Brnabić da sprovodi verski progon nakon jučerašnjeg noćnog hapšenja jednog od svojih glavnih organizatora. 

Parada porodičnih ljudi zakazana je za 29 septembar sa početkom od 17 časova na Trgu Nikole Pašića, sa ovogodišnjom sloganom „Sačuvajmo porodicu“.

Jedna od grupa koje je podržala organizaciju skupa, Živim za Srbiju saopštila je da je njihov saradnik monah Antonije sinoć uhapšen, a razlog je organizovanja navedenog skupa.

Kako objašnjavaju u toku noći, po monaha je tokom jučerašnje noći došlo neverovatnih 30 policajaca, a ovo nije prvi put da se otac Antonije privodi zbog svog protivljenja LGBT skupovima. Jedanaestog septembra u popodnevnim satima policija je privela monaha Antonija, a tada je razlog za privođenje je prošlogodišnja parada ponosa, gde je otac Antonije, navodno, ometao policiju u zaštiti gej paradu.

Kako kaže monah Antonije reč je o tome da je fotografisao policiju dok je bez ikakvog povoda hapsila pripadnike hrišćanske zajednice, učesnike mirnog protesta.

Pročitajte još:
(VIDEO) VELJA ILIĆ: Vučić je uhapšen zvog seksa sa transvestitom u parku, 80% ministara su biseksualci!
(VIDEO) LANE GUTOVIĆ DIGAO PRAŠINU: Na gej paradi šetaju plaćenici i sendvičari! Panduri…
POTERNICA ZA MONAHOM: Policija u Beogradu hapsila vernike, zbog gej parade!

Nakon jučerašnjeg hapšenja, iz pokreta Živim za Srbiju ocenjuju da se radi o državnom progonu pravoslavnih vernika kojima se ne dozvoljava sloboda mišljenja kada je u pitanju indentitaristički LGBT pokret i ovaj akt ocenjuju kao objavu rata pravoslavnoj zajednici.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite