BACIĆU BEBU KROZ PROZOR! Azilant kidnapovao dete kao taoca, da bi sprečio svoju deportaciju!

BACIĆU BEBU KROZ PROZOR! Azilant kidnapovao dete kao taoca, da bi sprečio svoju deportaciju!

Imigrant iz Gane uzeo je dete kao taoca u imigracijskoj kancelariji u Nemačkoj kako bi sprečio svoju neposrednu deportaciju, navode lokalni mediji.

Ganac star 22 godine, je bio obavešten da treba uradi test očinstva kako bi dokazao da je otac deteta dok se nalazio u imigracijskoj kancelariji sa detetovom majkom. Istok trenutka kada je saznao da mora da uradi test nastao je haos.

On je odjednom zgrabio dete i zapretio da će ga ozlediti, što je dovelo do incidenta sa policijom koji je trajao pet sati, prenosi Norddeutschen Rundfunk.

Na poprište nemilih scena došao je pregovarački tim, a zgrada je evakuisana. U međuvremenu je pristigla i taktička specijalna jedinica nemačke policije.

Imigrant je tokom pregovora pretio da će „ispustiti dete“, čiji je navodno otac. Ipak, pregovarači su ga nagovorili da preda dete, nakon čega je uhapšen.

„Zajedno sa bolničarima uspeli smo da uverimo migranta da dete mora hitno da se pregleda jer smo se brinuli da dete neće imati dovoljno vazduha u prostorija“, rekla je potparol policije.

Izvor: Dnevna Gazeta/Norddeutschen Rundfunk /Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite