(VIDEO) LANE GUTOVIĆ DIGAO PRAŠINU: Na gej paradi šetaju plaćenici i sendvičari! Panduri…

(VIDEO) LANE GUTOVIĆ DIGAO PRAŠINU: Na gej paradi šetaju plaćenici i sendvičari! Panduri…

Čuveni glumac Milan Lane Gutović izneo je niz politički nekorektnih komentara povodom Gej marša u Beogradu. Njegova emisija izazvala je veliku pažnju javnosti i dok jedni tvrde da vređa određene skupine, mnogi ga podržavaju i ističu da svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje.

Gutovič kaže da se parada ponosa lažno predstavlja kao skup LGBT zajednica, dok tamo uz neki broj homoseksualaca šetaju osobe plaćene da nose zastave i oni koji za to dobijaju sendvič.

Kako vam deluje parada ponosa?

Pa to spada te kretnizme, međutim svi ti kretenizmi ne mogu da budu henkokus jedan izlovani deo, taj henokokus da je tako izolovan ne bi bio opasan, ali je opasan ako se opna probije i krene po organizmu da se šeta – kaže Gutović i nastavlja:

Kada se skupe svi ti henokokusi mala je šansa da neki od njih neće biti probijeni i krenuti da disprerzivno šetaju. Od parade ponosa je došla naša predsednica vlade.

Da i mislte da je ona dovedena baš zbog toga na tu funkciju?

Od parade ponose je brat predsednika bio leman to se sve širi od parade ponosa, aa paradi ponosa se nisu šetali samo p*derčine i ovi ostali… ne bilo je tu i nekih plaćenih tipova koji su se šetali zastavama, ali kao kad mi daš sendvič ja glasam za tebe – naglasio je Lane Gutović.

Pročitajte još:
(VIDEO) VELJA ILIĆ: Vučić je uhapšen zvog seksa sa transvestitom u parku, 80% ministara su biseksualci!
(VIDEO) TEŠKI NEREDI I PUCNJAVA: Razbijanje gej parade u Poljskoj, demonstranti vikali ne damo vam decu!
MARIN LE PEN: Migranti jedina budućnost koji imate je da ćete biti izbačeni iz Francuske!

Tako i ovaj je išao, vitlao zastavu čuvaju ga panduri on posle ode i uzme sendvič i tako dalje. To kvari celo društvo, za ovo o čemu ja govorim nema sveti kod ljudi koji se bave time, ali ima svesti kod mene i meni je to dovoljno – ocenjuje popularni glumac.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite