Vesić naložio da se opet renovira Trg Repubilike zbog kocki! Kaže „neko nije razmišljao i napravio je glupost“…

Vesić naložio da se opet renovira Trg Repubilike zbog kocki! Kaže „neko nije razmišljao i napravio je glupost“…

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, naložio je samo dve nedelje nakon otvaranja naložio da se ponovo renovira deo Trga Republike, zbog kaldrme koja smeta građanima, a krivicu je svalio na „nekog“ ko je planirao radove. 

 

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić bio je jutros skoro dve nedelje nakon otvaranja, kako navodi u inspekciji na renoviranom Trgu Republike i razgovarao sa izvođačima radova sa kojima je dogovorio rok od 35 do 40 dana da preslože kocke na kolovozu oko trga jer je, jer je napravljena greška i nisu postavljene ravnomerno, zbog čega kolovoz nije funkcionalan.

Goran Vesić je novinarima rekao da su se pojedini građani žalili da kocke na kolovozu nisu dovoljno funkcionalne.

Vesić je rekao da je jutros razgovarao sa izvođačima u vezi sa pritužbama građana, odnosno biciklista i motociklista, kao i udruženja majki, da ne mogu da koriste kocke na kolovozu jer su neravne.

Kako je naveo, izvođač radova je dobio rok od 35 do 40 dana da o svom trošku preslože sve kocke na kolovozu i da ih urade tako da budu dostupne svim kategorijama građana.

Čestitam na odlično urađenom poslu na trgu, on je predivan i to svi kažu, ali kada je neko planirao kako da se urade kocke na kolovozu nije razmišljao o svim kategorijama građana, rekao je Vesić.

Osvrnuvši se na kritike pojedinih da na trgu nema šahti zamenik gradonačelnika je rekao:

„To je glupost. Video sam da su neki pametnjakovići na društvenim mrežama kometarisali kako nema šahti, ali to nije tačno“.

Čestitao je svima koji su radili na rekonstrukciji Trga Republike, jer je to, kako kaže, jedan od najlepših evropskih trgova koji je urađen fantastično.

„Ovaj trg je postao mesto okupljanja, prošle nedelje smo imali pozorište na trgu, a već od sledeće nedelje krećemo sa Danima evropskog fudbala na trgu“, dodao je zamenik gradonačelnika.

Izvor: Tanjug/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite