Migrant koji je na Uskrs ubio baku (68), ušao u sudnicu sa osmehom na licu!

Migrant koji je na Uskrs ubio baku (68), ušao u sudnicu sa osmehom na licu!

Na Uskrs 2019 godine u Amsterdamu u četvrti Buitenveldert, čula se vriska sa ulice. Nakon što je izašao da vidi šta se dešava svedok je ugledao migranta kako krvnički prebija njegovu komšinicu Riniu Čitanie koja se nalazila u lokvi krvi. 

Migrant iz Eritreje je kasnije u policiji priznao napad na staricu, dok je Rinija prevezena u bolnicu sa slomnjenim rebrima, razbijenim licem i ozbiljnim povredama mozga.

Njene povrede su bile toliko teške da joj porodica nije prepiznala lice, nakon nekoliko nedelja u komi i minimalnim šansama da preživi Rinia je isključena sa aparata.

Policija je potvrdila da je migrant dobio pravo boravišta u Holandiji, to jest da je bio legalni migrant sve dok se ne odluči o njegovom zahtevu za azil. Na prvom pojavljivanju pred sudom ubica je ušao sa upadljivim osmehom na licu.

Uprkos svirepom ubistvu, gradsko veće je odlučilo da se novi centar za migrante otvori baš u tom kraju gde je ubijena Holanđanka što je izazvalo negativne reakcije građana, a u tom naselju Amsterdama žive mahom penzioneri.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite