(VIDEO) DŽORDŽ KLUNI REKAO DA MIGRANTIMA TREBA POMOĆI: Kad su mu došli ispred vile, sve ih razjurila policija!

(VIDEO) DŽORDŽ KLUNI REKAO DA MIGRANTIMA TREBA POMOĆI: Kad su mu došli ispred vile, sve ih razjurila policija!

Dela govore glasnije od reči. Sve više holivudskih glumaca, pevača i drugih javnih ličnosti koji građanima signaliziraju svoje vrline, kulminiralo je posetom Ričarda Gira brodu sa ilegalnim migrantima u Italiji, ali je licemerje Holivuda najbolje pokazao njegov kolega Džordž Kluni. 

U neverovatnom obrtu sudbine grupe migranata saznale gde živi glumac Džordž Kluni koji je istaknuti pristalica politike masovne migracije, pa su odlučili da ga zamole da ih primi u vili koju inače ne koristi.

Holivudski bogataš je hladnokrvno odbio da primi bilo koga, čak ni žene sa decom koji su ostali pod vedrim nebom ispred njegove luksuzne vile na jezeru Komo u severnoj italijanskoj pokrajini Lombardija.

Nakon serije poruka da je primanje migranata pitanje osnovnog morala i niza uvreda i snishodljivih izjava o političarima koji sa zalažu za kontrolu granica, multimilijarder Džordž Kluni dobio je priliku da na licu mesta pokaže svoju humanost. Ipak njegova prava priroda izašla je na videlo, i Kluni je uspeo da pokaže apsolutnu hladnokrvnost prema onima koje je u prošlosti nazivao ugroženima i čije naseljavanje traži po zemljama Evrope.

Holivudski glumac zarađuje najmanje 20 miliona dolara po jednom filmu, a samo 2018. godine zaradio je neverovatnih  239 miliona dolara.

Neto vrednost Džordža Klunija procenjuje se na preko 500 miliona dolara i uskoro bi mogao da postane milijarder, ipak uprkos tome Kluni odbija da svoj privilegovani položaj podeli sa migrantima, makar i na simbolički način

Vila sa 6 spavaćih soba u Los Anđelesu, vila Oleandra u mestu Lađio u Italiji, imanje Kasamigos u Meksiku koje vredi preko 100 miliona dolara, kuća sa 9 spavaćih soba u Berkširu (Velika Britanija) samo su neke od nekretnina koje poseduje Holivudski bogataš. Ipak ni u jednoj od njih nema dovoljno saosećanja da primi migrante.

„Veoma mi je teško da spavam ovde“, kaže migrant iz Etiopije koji spava na betonu i improvizovanom podkrovlju napravljenom od dasaka i bureta koje ga štiti od kiše, samo nekoliko metara od udobne vile koju Kluni praktično ne koristi cele godine.

Brojni migranti u improvizovanom kampu su bili narušenog zdravstvanog stanja, ali ni to nije interesovala Džordža Klunija.

Glumac je tokom kampanje za izbore u SAD serijom uvreda napao sadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa  koristeći se i psaudo-psihjatrijski terminima kao što je ksenofobija (fobija koja ne postoji u psihjatrijskoj nauci).

„Ideja je ksenofobna, fašistička teorija da ćemo zabraniti ulazak muslimanima u našu zemlju da ćemo deportovati 12 miliona Meksikanaca, da će se sagraditi zid i da će Meksiko da ga plati – ništa od toga se neće desiti“ rekao je tada Kluni.

Uprkos aktivnoj kampanji Klunija da Evropljani i Amerikanci trebaju da prime migrante u svoje kvartove, glumac ne želi da vodi svojim primerom pa će se po svemu sudeći zadržati na snimanju pro-migrantskih spotova i davanju donacija, ali ne i suživotu sa imigrantima.

Kluni je ujedno i saradnika autoritarne kancelarka Angele Merkel pa je tako njenu politiku prisilnog naseljavanja migranata bez referenduma na kome bi se građani Nemačke izjasnili da li žele migraciju, nazvao „Svetionikom za ostatak Evrope“.

Slična situacija i u Srbiji

Velki broj političara i javnih ličnosti u našoj zemlji poput Cece Ražnatović uputio je podršku migrantima pozvao na njihovo naseljavanje, ali još uvek se niko od njih nije odlučio da svojom žrtvom pokaže humanost.

Narodna poslanica Ljiljana Malušić iz redova Srpske napredne stranke pozvala je na masovno naseljavanje migranata po selima Srbije i davanje besplatnih kuća na osnovu porekla.

„Svako ima neku praznu kuću, toliko ima praznih kuća po Srbiji mislim na desetine hiljada, i lepo natalite nam je pao mislim da smo jedna od zemalja koja je pri kraju lestvice u Evropi“ rekla je Malušić o planu da se migranti masovno naseljavaju po Srbiji. Ipak ni poslanica po dobro poznatom šablonu nije udomila ni jednog migranta su svoju kuću.

Diskriminatorska izjava poslanice SNS: Davaćemo migrantima srpske ku…

Jeziva diskriminatorska izjava poslanice SNS da vlast ima plan da u srpske kuće naseljava migrante, zašto građani Srbije bez obzira da li su Srbi, Mađari, Slovaci, Rumuni ne mogu da dobijaju te kuće za džabe, da li su boja kože, vera ili nacija kriterijumi zašto srpske izbeglice ili beskućnici ne trebaju da dobijaju kuće? Konačno vidimo da je plan da se u Srbiji trajno nasele ilegalni migranti.

Gepostet von Pokret za slobodu i nezavisnost am Donnerstag, 23. November 2017

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite