(VIDEO) Heterofobija i nasilje: LGBT grupe razbijale Strejt paradu uhapšeno 36 huligana!

(VIDEO) Heterofobija i nasilje: LGBT grupe razbijale Strejt paradu uhapšeno 36 huligana!

Počela je era diskriminacije heteroseksualaca i nasilja nad tom grupom, u seriji incidenata na Strejt paradi u Bostonu uhapšeno je 36 osoba, a četvoro policajaca je povređeno. 

Strejt parada u Bostonu nije prošla bez incidenata, a heteroseksualci koji su hteli da skrenu pažnju na sve učestalije napada medija i širenje predrasuda da su oni diskriminatori našli su se na udaru LGBT identitarista.

Neutemeljene teorije zavere, da je parada heteroseksualne zajednice pretnja za manjine cirkulisale su interentom danima pred paradu, ali nisu uklonjene od strane adminstratora društvenih mreža, pa su na kraju dovele i do nasilja.

Iako je lider Sterjt parade bio čuveni novinar Milo Janopulos, koji je homoksualac skup nije zaobišlo nasilje ultra-liberalnih i ekstremno levičarskih grupa, kao i LGBT identitarista.

Skup je uredno odobren od strane policije, a cilj je prema rečima organizatora podizenje pažnje na probleme sa kojima se susreću heteroseksualci, kao što su osnivanje porodice i širenje mržnje i predrasuda prema toj grupi kao navodnim diskriminatorima.

Ipak skup nije mogao da protekne bez provokacija, LGBT identitaristi su uzvikivali „Nacistički šljam“ okupljeni heteroseksualcima dok su šetali do gradskog hola u Bostonu.

Grupe su nosile tarnsparente sa radikalnim porukama „Budi gej“ i „Nema potreba za strejt ponosom“. Jedan od organizatora kontra-demonstracije Li Pelton rekao je da je parada heteroseksualaca „perverzija“.

Na skupu podrške heteroseksualnoj zajednici je bio prisutan i veliki broj građana koji su nosili majice sa likom predsednika SAD Donalda Trampa koji se protivi ukidanju braka kao zajednice muškarca i žene, to jest uvođenju homogenih brakova i protivi se abortusima.

Neki od okupljenih LGBT aktivista optužili su okupljene da nose „nacističke tetovaže“, iako ni jedna fotografija nije uhvatila takve osobe po svemu sudećo se radi o triku kako bi se degradirao skup jer je nemoguće dokazati suprotno, a ovo nije prvi puta da takve grupacije kao „dokaz“ nacizma tvrde da su videli tetovaže ili majce sa tajnim šifrovanim simbolima.

U huliganskim ispadima LGBT grupa među kojima su bili pristuni muškarci sa fantomkama, za koje se sumnja da su pripadnici levičarske teror grupe Antifa, uhapšeno je 36 osoba.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite