LGBT: Ukoliko je muškarac transvestit, onda on ima ženski penis! (FOTO)

LGBT: Ukoliko je muškarac transvestit, onda on ima ženski penis! (FOTO)

Fundmanetalističi aktivisti LGBT organizacija sada tvrde da ukoliko muškarac kaže za sebe da je žensko (transvestit), onda njegov muški penis postaje ženski penis. 

Foto: Pixabay

India Mur (Indya Moore) poznat LGBT aktivista i takmičar u transrodnom rijalitiju televizije FX network, kaže da ukoliko transvestit ne želi da se operiše i zadržava svoj penis, društvo mora da prihvati da je to ženski penis.

Njen zahtev se bazira na ideji da pol može da se promeni, a da pored toga nije potrebna ni operacija već samo da muškarac kaže za sebe da je žena.

Aktiviskta ekstremnog pokreta proširuje svoju teoriju i kaže da istovremeno postoje muške vagine, koje nose žene koje žive kao muškarci.

Ideološki stav transvestita Mura došao je u centar pažnje medija, nakon poziva transvestitskih muškaraca da se ministarstvo pravde zabrani pravne propise i stavke u dokumentima koje prave biološku razliku između muškaraca i žena, jer ona može da povredi osećanja transvestita.

LGBT pokreti više ne zahtevaju slobodu da rade ono što žele, već nametanje njihovih ideoloških ideja drugim građanima. Esktremistička ideja o tome da postoji „rodni identitet“ koji ne odlučuje biologije i hromozomi već pojedinac lično rezlitrala je u uvreljivim nadimcima za osobe koje su heteroseksualci, pa su novi termini za njih Binarni i Cishteti.

Govor mržnje prema strejt osobama doživeo je eksploziju na društvenim mrežama u proteklim godinama, a konzevativci ističu da su za njega odgovorne liberalne NVO i LGBT pokreti.

Indija Mur muškarac koji za sebe tvrdi da je žena.

Izvor: Dnevna Gazeta/Breitbart

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite