PONIŽAVANJE PREDSEDNIKA SNS: Na psa okačili natpis sa Vučićevim imenom! (FOTO/VIDEO)

PONIŽAVANJE PREDSEDNIKA SNS: Na psa okačili natpis sa Vučićevim imenom! (FOTO/VIDEO)

Na poslednjem protestu protiv vlasti SNS okupljeni su nosili transparenta Nema predaje Kosova, Gde ste sakrili Zorana Babića, a na jednog psa okačen je natpis sa Vučićevim imenom.

Pojavili su se novi transparenti na protestima „# 1 od 5 miliona“, među kojima je najuočljiviji bio „Gde ste sakrili Babića?“Ispred zgrade RTS među mnogobrojnim zahtevima pojavio se Nema predaje Kosova!“ i to sa upozorenjem da se razgraničenje neće dozvoliti.

Dvanaestu subotu za redom „Jedan od pet miliona“ u Beogradu.

Pod parolom „Tunel laži“ održan je dvanaesti protest „Jedan od pet miliona“ u Beogradu.

Tema okupljanja bio je „tunel laži“ zbog „svih laži aktuelnog režima i predsednika Aleksandra Vučića“, a centralno mesto protestne rute terazijski tunel kroz koji su demonstranti prošli u svojoj šetnji.

Veliki transparent sa natpisom „Gde ste sakrili Babića?“privukao je veliku pažnju građana na protestnoj šetnji.

Natpis je aludirao na to da i dalje postoji sumnja da je Zoran Babić vozio auto koji je izazvao tešku nesreću na naplatnoj rampi i da svako ko je odgovoran, bez obzira o kome je i o kojoj je funkciji reč mora da odgovara pred zakonom. Ispred zgrade RTS među mnogobrojnim zahtevima koji su lepljeni na ulazna vrata nacionalne televizije pojavio se i „Nema predaje Kosova!“ i to sa upozorenjem da se razgraničenje neće dozvoliti. Okupljeni su pevali i pesme o Kosovu.

Demonstranti su na jednog psa okačili slogan sa imenom predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. Na životinji je napisano IzVUČIĆemo se.

Istovremeno pojavile su se i nove optužbe na račun novog snimka udesa Zorana Babića za koji kritičari tvrda da je montiran i sadrži brojne nelogičnosti.

Objavljeni video snimci koji treba da dokažu da Zoran Babić nije vozio automobil koji je na naplatnoj rampi Doljevac 31. januara usmrtio Staniku Gligorijević, otkrili su nešto što je dodatno uznemirilo javnost Srbije.

Naime, vreme prikazano na snimcima kada Babićev automobil kreće sa OMV-ove benzinske pumpe i vreme sa napltne stanice Doljevac gde je udario u parkirane automobile, otkrivaju da je za samo 16 minuta vozilo Zorana Babića prešlo 61 kilometar.

Prostom matematičkom radnjom je ustanovljeno da je prosečna brzina kretanja automobila bila preko 220 km/h! Čak za 90 km po satu viša od dozvoljene!

Ako su snimci koje su državni mediji objavili autentični više je nego jasno da je u pitanju bahata vožnja i opasno prekoračenje brzine kretanja, koje je za posledicu imalo smrt jedne žene i telesne povrede samog Babića.

REKONSTRUKCIJU DOGAĐAJA MOŽETE POGLEDATI NA VESTI ISPOD:

Rekonstrukcija kretanja automobila Zorana Babića

Kako će ovo objasniti?Rekonstrukcija kretanja automobila Zorana Babića

Gepostet von Medija Grupa am Samstag, 23. Februar 2019

Prema do sada dostupnim video snimcima sa mesta nesreće, kao i onim sa OMV-ove benzinske pumpe uradili smo kratku video rekonstrukciju događanja tog jutra 31. januara kada je u saobraćajnoj nesreći život izgubila jedna žena,  dok je bivši direktor Koridora Srbije Zoran Babić teško povređen.

Izvor: Mediagrup.rs/Jutarnjiglasnik.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite