PETROVIĆ: Vučiću šta ti nije jasno? Jel` imaš psihički problem, Brnabić nema dete!

PETROVIĆ: Vučiću šta ti nije jasno? Jel` imaš psihički problem, Brnabić nema dete!

Predsednik Beogradskog fronta Nemanja Petrović oglasio se povodom komentara predsednika SNS Aleksandra Vučića vezanih za navodno rođenje deteta Ane Brnabić, koje je zapravo dete njene partnerke. 

„Gospodine“ predsedniče, ne pukušavajte da nam nametnete svoje stavove i ubeđenja. To što vi gazite Ustav ove zemlje smatrajući sebe „Ocem nacije“ je sa jedne strane ozbiljno krivično delo za koje morate odgovarati a sa druge strane vaš lični psihički problem u koji mi zaista ne želimo da ulazimo. Štavama nije jasno vezano za Anu Brnabić gospodine predsedniče?

Petrović je imao poruku i za Milicu Đurđić partnerku Brnabićke – Zakon ove zemlje ne prepoznaje istopolne brakove i iz toga proističe da ukoliko postoje isti van zakonskih okvira nisu sposobni i podobni za odgajanje dece i tu se priča završava! Majci deteta čestitamo na dobijenom sinu i želimo im sve najbolje od srca ali kakve veze sa njima ima Ana Brnabić i kakve veze tek imate vi?

„Ukoliko dete bude bilo u zajednici sa svojom majkom i Anom Brnabić kao „partnerkom“ detetove majke, socijalne službe moraju po zakonom i ustavom ove zemlje reagovati i oduzeti dete i tu je zakon jasan. Ili pak svojim izjavama nagovarate kršenje Ustava ? U tom slučaju vi, „gospodine“ predsedniče morate biti uhapšeni i privedeni pravdi“ ocenjuje Nemanja Petrović.

Pročitajte još:

ISTOPOLNI PAR USVOJIO BEBU: Gej otac posle 2 nedelje brutalno ubio devojčicu! (VIDEO)
SNIMALI ZLOSTAVLJANJE: Gej roditelji silovali sina, pa ga prostituisali pedofilima!

Kako navodi istopolni brakovi u Srbiji ne postoje pa samim tim ni mogućnost usvajanja i dobijanja dece, sve nasuprot toga je protiv interesa pre svega deteta a zatim i celokupnog društva.

To što se Vama smeje ceo region a i svet je vaš problem, ali vi nažalost predstavljate Srbiju koja ima jednu bogatu i dugu istoriju, ali ne pamti takvog cirkuzanta na svom čelu. „Gospodine“ predsedniče vreme je da zakonski odgovarate za svoje postupke i što pre to shvatite biće bolje za sve nas – zaključuje predsednik Beogradskog Fronta.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite