DOK JE PRIČALA O FAŠIZMU: Obezbeđenje Ane Brnabić tuklo ljude na Sretenju! (VIDEO)

DOK JE PRIČALA O FAŠIZMU: Obezbeđenje Ane Brnabić tuklo ljude na Sretenju! (VIDEO)

Dok je Ana Brnabić tokom svog govora na ceremoniji za dan državnosti nazvala neistomišljenike fašistima, njeno obezbeđenje je pribeglo nasilju kako bi sprečili zviždanje i oduzeli transparent „Vučiću izdao si Kosovo“.

Predsednik SNP Naši, Ivan Ivanović, ispričao je šta se dešavalo juče u Orašcu tokom govora premijera Ane Brnabić koja je izviždana od strane članova tog pokreta i okupljenog naroda.

Ivanović je za produkciju “Srpski kolektiv” ispričao da je obezbeđenje Ane Brnabić fizički napalo jednog aktivistu i pokušalo da mu otme letke sa porukama protiv vlasti. Ivanović kaže da je momak zadobio udarac u glavu.

On je rekao da su nakon toga njeni telohranitelji snimali ljude koji su negodovali kako bi ih time zastrašili. Ivanović je rekao da je taj pokret i za vreme vlasti Demokratske stranke organizovalo zviždanje predstavnicima vlasti ali da se do sada nije desilo da se se protivnici vlasti fizički napadnu u Orašcu i udaraju.

Pročitajte još:

VELJA ILIĆ PORUČIO ŽELJKU MITROVIĆU: Ti si narkomansko govedo, a sin ti je ubica! (FOTO)
BEZ SAUČEŠĆA: Vučić se oglasio o blokadama rampi zbog Babića, dobio brutalan odgovor! (VIDEO)
MIROLJUB PRETI BATINAMA: Kad opozicija krene na skupštinu, ima da uletimo da ih odvalimo! (VIDEO)

Ivanović je još jednom Vučića nazvao kukavicom zbog otkazivanja najvljenog dolaska u Orašac, ukazujući da je on iz straha poslao Brnabićku jer sam ne sme da se suoči sa narodom osim kada je reč o članovima njegove stranke.

Izvor: Pravda

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite